Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/08/2019 07:52 - Jumping

LGCT Cannes: Dreher blijft trio Belgen voor!

Opnieuw sport van de bovenste plank gisterenavond op de Longines Global Champions Tour van het Franse Cannes! In de 1.50m hoofdrubriek wisten zich 9 combinaties te plaatsen voor de barrage, waaronder met Pieter Devos, Olivier Philippaerts en Karel Cox opnieuw 3 landgenoten. Die moesten echter het onderspit delven tegen de Duitser Hans-Dieter Dreher. Die zat in het zadel van de 11-jarige Berlinda (Berlin) en wist met een chronotijd van 35.38 seconden de Belgen van de zege te houden.

 

Pieter Devos zorgde op de 2de plaats voor de beste Belgische prestatie. Hij rekende voor dit hoofdnummer op de 10-jarige Jade Van Bisschop (Ogano Sitte), waarmee hij vorige maand in Shanghai nog een rubriek wist te winnen, en kwam met zijn tijd van 36.40 seconden ruim een seconde tekort voor winst. Olivier Philippaerts zadelde dan weer de eveneens 10-jarige Cigaret JVH Z (Clinton), de hengst die nog steeds half in eigendom is van Jan Vermeiren. Zij snelden door de meet in 37.14 seconden en verzekerden zich daarmee ook van een plaatje op het podium. Voor gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox was er dan weer een 4de plaats. Hij kwam binnen in 38.16 seconden en kon daarvoor rekenen op de ook al 10-jarige Escape-Adventure (Rhodium).

 

Foto's :
TAGS   |   HANS DIETER DREHER   |   KAREL COX   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions