Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/07/2019 21:43 - Jumping

Viktor Daem scoort in hoofdrubriek Poznan!

Onze landgenoot Viktor Daem en zijn 11-jarige merrie IC Magic Van De Bien (Cicero Z Van Paemel) waren de laatste weken al in uitstekende doen met onder andere winst in de Gold GP van Lier en 2 weken geleden nog een 4de plaats in de CSI3* GP van het Franse Reims. Ook vanavond in de 1.50m hoofdrubriek van het Poolse Poznan wist het duo weer te scoren. In een barrage waarvoor zich 16 combinaties wisten te plaatsen snelden zij foutloos door de meet in 45.62 seconden en legden daarmee beslag op de 8ste plaats.

 

Al voor de derde keer vandaag was er een overwinning voor de Turkse ruiter Omer Karaevli, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij stuurde de 9-jarige Cheston De La Pomme D’Or Z (Chippendale Z) naar een finishtijd van 40.36 seconden en had zo bijna anderhalve seconden voorsprong op de concurrentie. De Est Rein Pill was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Karaevli. Hij stopte met de 12-jarige Alfons RA (Aromats) de klok op 41.78 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de stek. De Pool Andrzej Oplatek was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij bracht de 11-jarige Stalando 2 (Stakkatol) veilig aan de meet in 42.39 seconden.

 

Ook Tim Prouvé was een van de barragisten met de zijn 17-jarige Orson Des Hayettes (Mozart Des Hayettes). Hij kreeg daarin een springfout en werd daarmee nog 11de.

 

TAGS   |   OMER KARAEVLI   |   VIKTOR DAEM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions