Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/05/2019 15:23 - Jumping

BK Juniors: Gilles Nuytens blijft op kop!

Onze nationale Juniors kregen zonet in het Azelhof een pittige 1.40m rubriek voorgeschoteld tijdens de 2de manche van het Belgische Kampioenschap. Vooral de gele plank van Cavalor en de overbouwde rivier bleken de grote scherprechters te zijn tijdens deze 2de ronde. Van de 73 combinaties die in de ring verschenen wisten er slechts 13 in deze omloop de 0 op het scorebord te houden.

 

Een van hen was Gilles Nuytens met zijn 12-jarige merrie Halla V/h Kluizebos (Contact Van De Heffinck). Het duo won gisteren de openingsrubriek en blijft na een nieuwe foutloze rit aan de leiding van het klassement. Na Nuytens waren er dan weer wel wat verschuivingen. Zo is de 2de plaats voorlopig voor Thibeau Spits, die voor dit kampioenschap naar voor werd geschoven als topfavoriet. Hij staat met zijn Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) op 1.02 strafpunten van leider Nuytens. De 3de plaats is voorlopig dan weer voor Alexander Housen. Hij behaalde met Cassandra een totaal van 1.49 strafpunten.

 

Thibault Philippaerts met Northern Comme Plot (Plot Blue) met 1.59 strafpunten en Thibeau Spits met Classic Touch Dh (Casall) zijn de andere 2 combinaties die voorlopig nog in de top 5 van het klassement staan.

 

De 22 beste combinaties komen zondagmiddag aan de start tijdens de finale.

 

Klik hier voor de tussenstand.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions