Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2019 19:39 - Jumping

Patteet net buiten top 5 in Bourg en Bresse!

Gudrun Patteet wist zich gisterenavond in het Franse Bourg en Bresse al in de kijker te springen met winst in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vanmiddag in de afsluitende CSI4* GP was de Oost-Vlaamse amazone opnieuw een van de prijswinnaars. Ditmaal zadelde ze de 11-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z), die ze vorig jaar overnam van Jos Lansink, en strandde ze uiteindelijk net naast de top 5 van het klassement na een foutloze barragerit in 40.94 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Zwitser Niklaus Rutschi, die de 10-jarige Carassina (Colman) onder het zadel had. Hij snelde naar een chronotijd van 38.35 seconden en wist zo de overige 8 barragisten voor te blijven. De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Laurent Goffinet. Die haalde met de 9-jarige Atome Des Etisses (Mylord Carthago) de meet in 38.93 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor een Franse overwinning. Amazone Marie Demonte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij klokte met de 10-jarige Vega de La Roche (Diamant de Semilly) af in 40.61 seconden.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   LAURENT GOFFINET   |   MARIE DEMONTE   |   NIKLAUS RUTSCHI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions