Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/05/2019 07:29 - Jumping

CSI3* Reims: T. Spits wint GP-kwalificatie!

De jonge Thibeau Spits is al weken in bloedvorm en toont nu ook dat hij die goede vorm wist vast te houden voor het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd dat volgende week plaatsvindt in het Lierse Azelhof! In het Franse Reims was hij gisterenavond namelijk de beste met in de 1.50m hoge kwalificatierubriek voor de Grote Prijs. Hij kwam er opnieuw aan de start met zijn 10-jarige topmerrie Bellissimo Z (Bamako de Muze) en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij een barrage met 11 deelnemers een chronotijd van 41.41 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Julien Champailler met de 9-jarige Atomic d’Aiguilly (Tinka’s Boy). Zij kruisten de meet in 42.77 seconden en wisten het zo nog net iets sneller te doen dan de Luxemburgse Charlotte Bettendorf. Die vervolledigde met de 10-jarige Hope  Street (Casall) het podium nadat ze de klok wist te stoppen op 43.13 seconden.

 

Voor T&L-ruiter Frédéric Vernaet was er nog een 8ste plaats met Euptric Van Beek (Clintord) terwijl Andres Vereecke nog 13de werd met Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions