Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2019 23:16 - Algemeen

Succesvolle première van Hetzel’s veiling!

Als op zaterdagavond om 21.00 uur de laatste virtuele hamer is gevallen, is het al snel duidelijk: Holger Hetzel’s eerste online veiling van springpaarden tot 100.000 euro is een groot succes. In totaal zette de trainer, ruiter en ondernemer uit het Duitse Goch meer dan 600.000 euro om door dertien paarden te veilen. Twee paarden werden zelfs voor de maximale prijs van een ton verkocht.

 

Holger Hetzel: "We hebben de online veiling gelanceerd omdat potentiële klanten ons regelmatig benaderen met de vraag of we paarden hebben in de prijsklasse tot 100.000 euro. Klanten die bereid zijn om een paard te kopen zonder deze zelf uit te proberen. We hadden in totaal voor onze veiling 80 online registraties uit 13 landen. Het vertrouwen dat mensen ons hebben gegeven, doet me veel. Het is precies zo gelopen als waar we op hoopten!"

 

Slechts één paard werd voor aanvang van de online veiling bekeken en uitgeprobeerd door de uiteindelijke kopers. De resterende twaalf paarden werden geveild op basis van de informatie die op de website van Holger Hetzel te vinden was. Naast de foto's en teksten waren er video’s te bekijken.

 

"We konden de meeste paarden verkopen aan een geheel nieuwe klantenkring, waar we bijzonder tevreden over zijn", zegt Holger Hetzel. "We gaan ons nu rustig voorbereiden op onze jaarlijkse veiling in November, waarbij we weer enkele internationale toppaarden zullen presenteren."


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions