Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2019 22:45 - Jumping

Verlooy scoort podiumplaats in Valkenswaard

Op de thuishaven van Jan Tops in het Nederlandse Valkenswaard zijn ze inmiddels toe aan de laatste week van hun 3 weken durende voorjaarstour. Vanmiddag stond daar net als alle andere dagen een 1.45m hoofdrubriek op het programma die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Jos Verlooy wist daarin voor het beste Belgische resultaat te zorgen met de 10-jarige Vendome Palordet (Kannan). Verlooy, die afgelopen weekend nog aan de slag was in het Franse La Baule, snelde in deze tabel A tegen de klok naar de meet in 67.30 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats in het klassement.

 

Er was echter niemand opgewassen tegen de Duitser David Will. Die zat in het zadel van de 13-jarige Forest Gump (Forsyth) en wist alles en iedereen achter zich te houden na een chronotijd van 61.72 seconden. Ook de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli wist de prestatie van Verlooy nog te overtreffen. Hij stopte de klok op 64.95 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens 10-jarige J-Figyelem (Vingino).

 

Naast Verlooy waren er ook nog een verschillende andere Belgen die zich wisten te klasseren. Zo was er een 5de plaats voor Pieter Devos met Flash (Numero Uno), een 11de plaats voor Olivier Philippaerts met Zayado (Cayado) en een 17de plaats voor Karline de Brabander met Kasanova de La Pomme (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   JOS VERLOOY   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions