Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2019 08:39 - Algemeen

Michel Vanderhasselt in nationale politiek

De familie Vanderhasselt komt de laatste tijd vooral in de media dankzij de prestaties van Christophe en Yves op het allerhoogste niveau! Om op dat niveau te geraken hebben ze van vader Michel heel wat kwaliteiten en talenten meegekregen! 

 

Vader Michel kennen we o.a. als stichter van transport Vanderhasselt, sportstal Vanderhasselt en zijn fokkerij "van 't Vitseroel". Michel heeft in het verleden ook verschillende ponyverenigingen opgericht en heeft zich vele jaren ingezet voor de pony- en paardenfokkerij binnen BWP!

 

Enkele maanden geleden heeft Michel de beslissing genomen om zijn kennis ook in de nationale politiek te delen. Als rasechte paardenman en Burgemeester van Ternat hoopt hij na 26 mei de stem van de paardenwereld te kunnen vertegenwoordigen in de Kamer. Als inwoner van de gemeente Ternat is hij verkiesbaar voor alle stemgerechtigden binnen de provincie Vlaams-Brabant.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions