Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/05/2019 22:12 - Jumping

Gudrun Patteet triomfeert in CSI2* GP Lier!

Geen vijfsterrenconcours voor Gudrun Patteet deze week die van de gelegenheid gebruik maakte om met enkele paarden af te zakken naar het Azelhof in Lier. De Oost-Vlaamse amazone toonde er vanmiddag nog maar eens haar kwaliteiten en won er met haar 13-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso) de afsluitende CSI2* GP. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen snelde het duo naar een finishtijd van 35.87 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken tijdens de prijsuitreiking.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Luxemburgse Charlotte Bettendorf nog zo’n snelle amazone. Zij kruiste de meet in 36.34 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Iris Van De Bisschop (Kannan), waardoor deze 2de plaats ook een Belgisch kantje kende. Het brons was voor de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar. Samen met de 8-jarige Brooklyn De Hus (Conrad De Hus) kwam hij over de meet in 36.82 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Maxime Harmegnies met Chabadu (Chacco Blue), een 7de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), een 11de plaats voor Jeroen De Winter met Karmelita Van Den Dries (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Odilie Gierech met Classico Van De Helle (Clearway), een 15de plaats voor Emilie Conter met Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en een 16de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions