Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2019 22:26 - Jumping

De Brabander en Peeters in de top 5 van LR!

In het Nederlandse Valkenswaard stond er vanmiddag net als gisteren een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Amazone Karline de Brabander wist daarin voor het beste Belgische resultaat te zorgen met haar 14-jarige hengst Fantomas de Muze (Sandro Boy). De dochter van Joris de Brabander wist alle balken netjes in de lepels te houden en strandde uiteindelijk net naaste een podiumplaats nadat ze een chronotijd van 76.34 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Ook Leonie Peeters was in de top van het klassement terug te vinden. Zij rekende op de 9-jarige Comme One Z (Conte Della Caccia) en volgde net na de Brabander op de 5de plaats nadat ze de meet bereikte in 78.18 seconden. Pieter Clemens volgde nog op de 6de plaats. Hij stuurde de 10-jarige Benur du Romet (Balou du Rouet) naar de meet in 78.85 seconden.

 

De winst in dit hoofdnummer was voor de Zwitser Pius Schwizer. Die klokte met de 13-jarige Chaquilot (Chacco Blue) af in 72.62 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Na een 3de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Brit Scott Brash. Die zadelde vandaag de 8-jarige Hello Franklin (Billy Mexico) en snelde naar een finishtijd van 73.83 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen als onze 3 landgenoten was William Whitaker. Vergezeld van de 10-jarige Rmf Hortensia (Heartbeat) kruiste hij dan weer de meet in 75.20 seconden.

 

TAGS   |   KARLINE DE BRABANDER   |   LEONIE PEETERS   |   PIUS SCHWIZER   |   SCOTT BRASH   |   WILLIAM WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions