Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/10/2019 22:10 - Jumping

Gregory Wathelet snelt naar winst in Windsor

De top van de wereld is deze week afgereisd naar Groot-Brittannië voor het vijfsterrenconcours van Windsor! Zo ook onze landgenoot Gregory Wathelet, die begin deze week nog aan het werk was in het Nederlandse Valkenswaard. Wathelet ging op Britse bodem gewoon door op zijn elan van de laatste week en greep er vanmiddag de winst in de 1.55m hoofdrubriek, die tevens ook meetelde voor de Longines Ranking. In een barrage waarvoor zich 16 combinaties wisten te plaatsen stuurde hij de 10-jarige Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve) naar de meet in 36.59 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Het zilver was voor de Ierse ruiter Bertram Allen. Die leek met de 11-jarige Izzy By Picobello (Cicero Z Van Paemel) op weg naar winst na een tijd van 37.17 seconden, maar moest dus in extremis vrede nemen met de 2de stek. De Canadees Eric Lamaze vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij had er met de 13-jarige Chacco Kid (Chacco Blue) 37.58 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

De Fransman Kevin Staut met zijn wederoptredende For Joy Van ’t Zorgvliet HDC (For Pleasure) en de Brit Harry Charles met Borsato (Contendro I) namen de andere twee top-5 klasseringen voor zijn rekening. Zij kwamen binnen in respectievelijk 37.61 seconden en 38.05 seconden.

 

Ook Niels Bruynseels was een van de barragisten met zijn 10-jarige hengst Jenson Van ’t Meulenhof (Vagabond de La Pomme). Hij werd na ook een foutloze rit 6de.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   ERIC LAMAZE   |   GREGORY WATHELET   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions