Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2019 13:50 - Jumping

Koen Vereecke verkoopt Jativia!

Onze landgenoot Koen Vereecke laat via sociale media weten dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn 10-jarige topmerrie Jativia! De schimmel merrie werd verkocht aan de Israëlische amazone Danielle Goldstein, die afgelopen weekend nog de Longines Global Champions Tour Grand Prix van Shanghai wist te winnen.

 

Jativia, een dochter van Cardento VDL, werd gefokt werd door Danny Mortier en maakte 3 jaar geleden haar internationale debuut onder de voormalige Belgische Kampioen. Samen sprongen ze in die 3 jaar 12 internationale overwinningen bij mekaar met als hoogtepunt ongetwijfeld de winst in de CSI5* GP van Mechelen in 2018! Maar ook tijdens de eerste editie van Jumping Waregem in september zorgde het duo voor een unieke prestatie: ze wisten alle 3 de rubrieken waarin ze aan de start verschenen winnend af te sluiten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions