Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/08/2019 21:59 - Jumping

Jeroen Appelen triomfeert in GP Valkenswaard

Hij was maandag al in uitstekende doen met winst in de 1.45m hoge Longines Rankingproef, maar vanmiddag deden Jeroen Appelen en zijn 13-jarige Grappeloup van het Reenhof (Kashmir van Schuttershof) in Valkenswaard nog iets straffer! Ze waren opnieuw de beste, maar dan in de afsluitende CSI2* GP! Het duo wist zich samen met nog 19 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Daarin wisten zij als een van de laatste starters een chronotijd van 34.83 seconden op het scorebord te zetten en zo opnieuw de overwinning op te eisen!

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Trevor Breen met de 11-jarige Serpico (Ars Vivendi). Die stond tot op dat moment aan de leiding met een finishtijd van 35.99 seconden, maar moest dus in extremis vrede nemen met de 2de plaats. Ook de Saudi Ramzy Al Duhami wist het podium te halen in deze eerste GP. Hij zat in het zadel van de eveneens 11-jarige Ted (Waranta) en kruiste de meet in 36.90 seconden.

 

De Nederlander Harrie Smolders en de Brit Scott Brash namen de andere top-5 klasseringen voor hun rekeningen. Smolders werd met de 12-jarige Cas (Indoctro) 4de na een eindtijd van 37.11 seconden terwijl Brash met de 12-jarige Hello M’lord (Krake ASK) binnen kwam in 37.30 seconden.

 

Rachel Steffen werd nog 11de met Uncanto di Villagana (Canturo), Leonie Peeters 12de met Belanda (Cristo 5) en Karline de Brabander 15de met Fantomas de Muze (Sandro Boy).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   RAMZY AL DUHAMI   |   TREVOR BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions