Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/06/2019 20:33 - Jumping

STX-Cyclus Lier : Vermeiren bij de 7-jarigen

Op de cyclus-wedstrijd in het Azelhof wint Jan Vermeiren de 7-jarigen met Mr.Uno-K van Kattenheye. De zoon van Numero Uno werd verleden jaar eindoverwinnaar  in de cyclus 6-jarigen, en met de overwinning in Lier komt hij aan de leiding van het algemeen klassement 7-jarigen. 

Guy Beyers wordt door een vijfde plaats in Lier nog tweede in het algemeen klassement met Mithras de Regor (Elvis ter Putte). Guy Beyers was in Lier ook goed voor derde plaats met Matonge of Colors, eveneens een zoon van Elvis ter Putte.

Tweede plaats was er voor de dekhengst Mr Blue C (Mister Blue) met Bart Anthonissen, een heel fijne schimmel waar Bart altijd kan op rekenen. Zowel Mr Blue C, als Mithras de Regor staan ter dekking op de stal JVH Horses. Daarmee waren er 3 dekhengsten uit het station van Jan Vermeiren in de top 5 van de proef 7-jarigen in Lier.

 

Net als bij de 6-jarigen was ook hier Nico Baerts vooraan te vinden, met een vierde plaats voor de merrie Especially Ultra Z. 

 

Nico had deze Emerald merrie, van Dominique Hardy, geweldig aan het springen  op het Azelhof. Het betreft een Emerald merrie uit Utrillo x Darco, een combinatie dus van Clinton x Darco. Especially toonde in Lier alle kwaliteiten.

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   GUY BEYERS   |   JAN VERMEIREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions