Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/05/2019 10:54 - Jumping

Belgen domineren ochtendrubriek Shanghai!

De slotdag van de Longines Global Champions Tour van Shanghai stond vandaag in het teken van de tweede ronde van de Global Champions League. Voor aanvang van die laatste ronde stond er vanmorgen plaatselijke tijd ook nog een 1.45m/1.50m rubriek op het programma en daarin waren het de Belgen die wisten te domineren met maar liefst 4 klasseringen in de top 5 van het klassement!

 

Gregory Wathelet wist voor het beste resultaat te zorgen! In het zadel van zijn 11-jarige ruin Qualido 3 (Quicksilber) snelde hij in deze speedclass naar de meet in 59.27 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Ook ‘man in vorm’ Pieter Devos had opnieuw een topklassering te pakken. Samen met zijn 10-jarige Jade Van Bisschop (Ogano Sitte), waarmee hij vrijdag al de hoofdrubriek wist te winnen, kwam hij binnen in 59.70 seconden en werd zo vandaag 2de. De Fransman Simon Delestre was de enige die de Belgische dominantie even kon doorprikken. Hij stuurde zijn 9-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot) naar de meet in 60.28 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 gingen dus opnieuw naar ons land met op de 4de plaats gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox met zijn 11-jarige Dublin van Overis (Kashmir Van Schuttershof). Zij hadden er 60.31 seconden voor nodig om de meet te bereiken. Constant van Paesschen tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij rekende op de 10-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly) en finishte in 60.57 seconden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   GREGORY WATHELET   |   KAREL COX   |   PIETER DEVOS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions