Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2019 22:19 - Jumping

Dieter Vermeiren wint Rankingproef Bonheiden

De Belgische Young Rider Dieter Vermeiren heeft vanmiddag in Bonheiden de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam weten te schrijven! Vermeiren kwam in deze hoofdrubriek aan de start met zijn 11-jarige ruin Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) en wist zich samen met nog 21 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij een tijd van 36.82 seconden op het scorebord te zetten en zo de overwinning in eigen land te houden!

 

Ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde dan weer Hendrik Denutte met zijn 10-jarige Don Flamenco Vd Kranenburg (Flamenco Desemilly). Hij deed in de jump off een uitstekende poging, maar kwam uiteindelijk 25 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen. De Braziliaan André Americo De Miranda vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kruiste met de 9-jarige Ermes des Bergeries (Nabab de Rêve) de meet in 37.44 seconden.

 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Simon Morssinkhof met Perigrosso (Perigueux), Steve Auwers met Extreme M (Vaillant), Fabrice Galdini met Jeaulousy (Lord Z), Hanne Mertens met Brunello Di Fer (Bamako de Muze), Thierry Goffinet met Vospero de QO (Diamant de Semilly), Bunoit Moeskops met Damore Vh Hanweehof Z (Diamant de Semilly), Jeroen de Winter met Leandro VG (Gitano Van Berkenbroeck) en Filip Lacus met Cornetto Z (Corland).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions