Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/03/2019 22:16 - Jumping

Van Gorp en Goffinet grijpen naast de winst

Maar liefst 131 combinaties verschenen er vanmiddag aan de start van de 1.40m hoofdrubriek in de vernieuwde Nikki Club in Bonheiden. Het eindklassement werd daarom opgesplitst in twee deelklassementen en daarin was het telkens net niet voor onze landgenoten.

 

Zo was er in het eerste deelklassement een 2de plaats Marthe van Gorp met haar 8-jarige Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado), waarmee ze ook tijdens de Sevilla Horse Tour in Spanje al sterk voor de dag kwam. Het was hier de Brit Matthew Sampson die de overwinning wist op te eisen. Hij kwam met zijn 9-jarige Firefly W (Nabab de Rêve) binnen in 58.96 seconden en had zo bijna 3 volel seconden voorsprong op van Gorp. Ook Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue), Simon Morssinkhof met Perigrosso (Perigueux) en Joris Vergauwen met Bulgari d’Arsouilles (Baloubet du Rouet) verzekerden zich van een plaats in de top 10 van het klassement.

 

In het tweede deelklassement was het de snelle Thierry Goffinet die de 2de plaats wist op te eisen. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Cassius Vd Bunte Z (Calvaro) en moest met een tijd van 62.06 seconde enkel de Italiaan Filippo Tabarini voor zich dulden. Die was met de 9-jarige Exquise du Pachis (Vagabond de La Pomme) binnen gekomen in 61.75 seconden. Verder waren er nog top-10 klasseringen voor Jeroen de Winter met Gretel S (Corland), Tatiani Troiani met Cash Flow III  (Calato), Hanne Mertens met Brunello Di Fer (Bamako de Muze), Filip Lacus met Cornetto Z (Corland) en Joris Vergauwen met Tresor D’Arsouilles (Taran de La Pomme).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions