Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2019 16:27 - Jumping

Caroline De Laet start sterk in Bonheiden!

In eigen land wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in de vernieuwde Nikki Club in Bonheiden! In de rubrieken voor de 5- en 6-jarige paarden was er vanmorgen een belangrijk rol weggelegd voor onze landgenote Caroline De Laet. De partner van Tom Van De Vijver kwam er met 3 paarden aan de start en wist met allemaal een podiumplaats te bemachtigen. Waarom kiest zij met haar jonge paarden voor de internationale concoursen en niet voor de cyclus? “Ik heb tot vorig jaar ook altijd cyclus gereden hoor, maar ik verkies nu de internationale concoursen omdat de paarden op 3 dagen gewoon veel leren. Als ik ze 2 of 3 keer mee naar een internationaal concours neem hebben ze voor mijn gevoel evenveel geleerd als tijdens de volledige cyclus. Bovendien kom je daar weer eens andere mensen tegen wat ook ten goede komt van het commerciële aspect.”

 

Bij de 5-jarige paarden wist De Laet zelfs de eerste 2 plaatsen in het klassement voor haar rekening te nemen. Winnen deed ze met Ola Kala de Regor, een merrie van Darco die gefokt werd door de familie Veldeman. Voor de 2de plaats kon ze hier rekenen op Orelia Van ’T Edelweishof. Deze dochter van Nabab de Rêve werd gefokt door Johny Schepens. Thierry Goffinet maakte hier het Belgische feestje compleet met de 3de plaats. Hij deed dit met Oxford van de Padenborre (Calvaro – F: André Leemans).

 

Bij de 6-jarige paarden wist De Laet dan weer het podium te halen met Nelson Van Seven Oaks, een zoon van Inshallah de Muze die gefokt werd door Johan Meulewaeter. Ook Mike van Belle met Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z – F: Arezzoba) en Rachel Geussens met Dia Z (Diarado – F: Moors) behoorden hier bij de prijswinnaars.

 

TAGS   |   CAROLINE DE LAET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions