Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/04/2019 08:55 - Jumping

Van Paesschen domineert de GOLD GP van Lier!

Het Azelhof in Lier was afgelopen weekend het decor voor de 4de GOLD-League wedstrijd van het seizoen. Zoals gewoonlijk stond daar zondagnamiddag de 1.45m hoge Grote Prijs op het programma. 16 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken in de lepels wisten te houden en dit ook nog eens binnen de toegestane tijd wisten te doen.

 

Constant van Paesschen kwam als grote winnaar uit de bus. Hij wist zich namelijk met 2 paarden te kwalificeren voor de barrage en ook nog eens met allebei een podiumplaats te bemachtigen. Winnen deed hij met de 8-jarige hengst Gangsters Paradise (Boss). Met een foutloze rit in 36.41 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden. Van Paesschen legde verder ook beslag op de 3de plaats. Hiervoor kon hij rekenen op de 10-jarige Izar LB  (Crazyhorse of Coco) die hij aan de meet bracht in 36.80 seconden.

 

Young Rider Andres Vereecke was de enige die de dominantie van Paesschen even kon doorprikken. De zoon van Koen Vereecke rekende op nieuw op zijn 11-jarige Igor Van De Wittemoere (Cooper Van De Heffinck), met wie hij eerder deze maand nog aan de start kwam op de Z-tour in Lanaken. Hij kruiste de meet in 36.58 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Net buiten het podium volgde Roy Hanlon, die tegenwoordig rijdt voor de stal van André Bijloos. Hij zat in het zadel van de 13-jarige Aikido Z (Accardi) en wist de klok te stoppen op 37.21 seconden. De top 5 van het klassement werd afgesloten door Dries Dekkers en zijn 12-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi). Hij toverde in die barrage een tijd van 38.05 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DRIES DEKKERS   |   ROY HANLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions