Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2019 14:32 - Fokkerij

BWFA gaat voor nieuwe uitdaging en locatie

Het bestuur van de Belgian Warmblood Foal Auction (BWFA) heeft besloten dat Flanders Horse Event (FHE) niet langer de uitvalsbasis zal zijn voor hun veiling. Daarnaast neemt de organisatie afscheid van bestuurslid Patrick Gansbeke.

 

Patrick Gansbeke zetelde de afgelopen jaren zowel in het bestuur van de BWFA als in het bestuur van het FHE. Mede door deze dubbele bestuursfunctie en gemengde belangen ontstonden er vanuit FHE eisen waar de BWFA bestuursleden onmogelijk mee akkoord konden gaan. Dit om de kwaliteit van de BWFA veiling te blijven garanderen.

 

Juist die kwaliteitsgarantie is één van de kernwaarden van de Belgian Warmblood Foal Auction. Zoals blijkt uit de vele referenties die de veiling kan voorleggen. Een aanpak die zijn vruchten dus af werpt. Want door de jaren heen bouwde BWFA een trouw klantenbestand op. Waarbij naast de inzet voor een hoogwaardige collectie de relatie met fokkers en eigenaren de boventoon voerde.

 

Om op dit elan verder te kunnen bouwen heeft het BWFA bestuur beslist om de veiling op een nieuwe locatie te organiseren. Welke dat wordt… Dat zal voor het grote publiek nog even een verrassing blijven. Al staat het veilingbestuur te popelen om hun verdere plannen met de hippische wereld mede te delen!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions