Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2019 09:28 - Mennen

Mennen, de verplichte licentie voor grooms

De Nationale Mencommissie wil de deelnemers aan de CAN-wedstrijden eraan herinneren dat een geldige licentie (minimum L01) nu verplicht is voor de deelnemende grooms (artikel 901 van de Belgische aanpassingen 2019).

Indien een groom om welke reden dan ook niet in orde is met zijn/haar licentie, zal hij niet mogen starten en moet de menner een andere groom vinden of afzien van deelname aan de wedstrijd.


In de meeste competities kan de groom echter met onmiddellijke ingang een licentie nemen bij de club die de wedstrijd organiseert, op voorwaarde dat deze beschikt over een internetverbinding ter plaatse en toegang heeft tot equiclub.

 

Deze licentie zal worden genomen onder de gebruikelijke voorwaarden van de club (prijs van de licentie + eventueel lidmaatschap van de club) zonder de mogelijkheid om af te wijken van deze regel.

TAGS   |   KBRSF MENNEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions