Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 19:19 - Jumping

Patteet 6de in de CSI4* GP van St. Tropez!

De twee weken durende springtour in het Franse St. Tropez werd vanmiddag afgesloten met de 1.55m hoge CSI4* GP! 7 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was onze landgenote Gudrun Patteet met haar 11-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z). Patteet kreeg in die barrage echter een springfout en strandde uiteindelijk net naast de top 5 van het klassement na een finishtijd van 40.00 seconden.

 

Het was de Fransman Guillaume Foutrier die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij klokte met de 10-jarige Valdocco des Caps (Numer One d’Iso) af in 37.90 seconden en stond zo helemaal bovenaan het klassement. De 2de plaats was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci met zijn 12-jarige Deniro (Argentinus), met wie hij enkele weken geleden nog de CSI3* GP van Vilamoura  wist te winnen. Hij kruist de meet in 38.57 seconden en moest zo vandaag vrede nemen met de 2de plaats. De Fransman Marc Dilasser was de 3de combinatie die het podium wist te halen. Hij zadelde de 9-jarige Arioto (Diamant de Semilly) en haalde de meet in 38.72 seconden.

 

Net na het podium zagen we de Israëlische amazone Tressy Muhr. Die finishte in 42.15 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Jimcy du Lys (Quincy). De Britse Amy Inglis tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij had er met de 11-jarige Wishes (Guidam) 42.30 seconden voor nodig om haar barragerit tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions