Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 18:55 - Jumping

Vanderhasselt 4de in de CSI4* GP van Hagen!

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt heeft vanmiddag opnieuw mee het mooie weer gemaakt in het Duitse Hagen! In het afsluitende CSI4* GP kwam Vanderhasselt opnieuw aan de start met zijn 11-jarige merrie Identity Vitseroel (Air Jordan Z), waarmee hij ook gisteren al 5de was in de 1.50m hoofdrubriek. Het duo wist zich na een foutloze eerste omloop bij de beste 12 combinaties te voegen die zich wisten te plaatsen voor een tweede ronde. Daarin hield Vanderhasselt opnieuw alle balken netjes in de lepels en strandde hij uiteindelijk op de 4de plaats na een chronotijd van 53.69 seconden.

 

De winst bleef in eigen land met Katrin Eckermann en haar 10-jarige merrie Caleya (Calido I). Zij kruiste in de tweede ronde de meet in 50.06 seconden en wist zo de concurrentie op achterstand te houden. De 2de plaats was voor de Fransman Julien Anquetin, die de 13-jarige Gravity Of Greenhill (Nabab de Rêve) onder het zadel had. Hij kwam binnen in 51.94 seconden en kwam zo een kleine 2 seconden tekort om Eckermann van de troon te stoten.

 

De 3de plaats was voor de Duitser Ludger Beerbaum, die afgelopen week nog afscheid moest nemen van zijn schimmelmerrie Chiara 222. Hij was vandaag in het gezelschap van de 15-jarige Casello (Casall) en wist de klok te stoppen op 53.25 seconden. Net na Vanderhasselt kwam met Tobias Meyer nog een Duitser. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Quintair (Quintero) en finishte in 54.05 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions