Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 18:32 - Jumping

L. Mathy 11de in de CSI2* GP van St. Tropez

Om 10.45u was het vanmorgen al GP-time op de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez! 50 combinaties verschenen er aan de start van deze CSI2* GP, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. 13 van hen wisten de basisomloop tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenote Laura Mathy, die de voorbije dagen al verschillende malen het klassement wist te halen. Zij had voor deze slotrubriek de 12-jarige merrie Penta (Perigueux) gezadeld en strandde uiteindelijk op de 11de plaats nadat ze in de barrage aan de meet was gekomen met 4 strafpunten in 42.98 seconden.

 

Het waren de Franse ruiters die ook hier wisten te domineren met op kop Raphael Goehrs en de 14-jarige Radieuse du Landey (Allegreto). Zij wisten een tijd van 36.99 seconden op het scorebord te zetten en zo dus de overwinning op te eisen. De 2de plaats was voor Harold Boisset, die de 13-jarige Quolita Z (Quasimodo Z) onder het zadel had. Zij hadden er 37.60 seconden voor nodig om de meet te bereiken en strandden zo op de eerste ereplaats. De 3de combinaties die een podiumplaats wist te bemachtigen was Adeline Hecart met de 15-jarige Question d’Orval (Rosire). Zij kwamen dan weer binnen in 37.61 seconden.

 

Guillaume Foutrier met de 8-jarige Fayerbal du Ronchy (Baloubet du Rouet) en Philippe Rozier met de eveneens 8-jarige Le Coultre de Muze (Presley Boy) waren de andere geklasseerden in de top 5. Hun finishtijden waren respectievelijk 38.48 seconden en 41.15 seconden.

 

TAGS   |   ADELINE HECART   |   HAROLD BOISSET   |   LAURA MATHY   |   RAPHAEL GOEHRS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions