Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 18:14 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Ochtendwinst voor Detry!

De slotdag van de Hubside Springtour in het Franse St. Tropez startte vanmorgen met een 1.25m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin was het onze landgenoot Gilles Detry die zijn goede vorm van de laatste dagen bevestigde en vandaag de kers op de taart zette met een overwinning. Samen met zijn 15-jarige ruin Dax van de Zandloper (Up Chiqui) spurtte hij in een barrage met 14 deelnemers naar een chronotijd van 34.48 seconden en wist zo de concurrentie op een afstand te houden.

 

De rest van de top 5 kleurde volledig Frans met op de 2de plaats Nicolas Deseuzes, die de 2 vorige proeven op zijn naam wist te schrijven. Hij stuurde de 13-jarie Sandokhan Rumel (Dollar Dela Pierre) naar de meet in 34.97 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. Alexis Deroubaix was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij wist de klok te stoppen op 36.20 seconden en kon daarvoor rekenen op de 7-jarige Corto Danfer (Le Tôt de Semilly).

 

Michel Hecart was degene die het podium dan weer net niet haalde... Hij kruiste met de 9-jarige Atomic de La Roque (Kannan) de meet in 37.49 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. Clementine Bost tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij snelde met 7-jarige Carla (Conthargos) door de meet in 37.71 seconden.

 

Verderop in het klassement wist ook Laura Mathy zich nog te klasseren. Zij werd 8ste met haar Corlaya (Cornets Stern).

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   GILLES DETRY   |   NICOLAS DESEUZES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions