Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 11:44 - Jumping

CSI4* Hagen: Vanderhasselt in de top 5!

In het Duitse Hagen wordt de Belgische driekleur dit weekend onder andere vertegenwoordigd door Christophe Vanderhasselt. Die deed dat gisteren met verve en wist zich met zijn 11-jarige merrie Identity Vitseroel (Air Jordan Z) te klasseren in de 1.50m hoofdrubriek! In een barrage waarvoor zich maar liefst 23 combinaties wisten te plaatsen en waarin er ook effectief 16 aan de start verschenen toverde Vanderhasselt een chronotijd van 38.31 seconden op het scorebord en verzekerde zich zo net van een plaats in de top 5 van het klassement.

 

Bovenaan dat klassement stond de Duitser Michael Jung, die in het verleden vooral furore maakte in de eventingsport. Hij stuurde zijn eveneens 11-jarige Fischerchelsea (Check In 2) naar een chronotijd van 36.79 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Franse topruiter Julien Epaillard, die vorige week nog bijzonder sterk voor de dag kwam in Doha. Hij zadelde de 9-jarige Quincy Lady (Quintender) en had er 37.57 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Max Haunhorst hield vervolgens de 3de plaats opnieuw in eigen land. Hij rekende op de 10-jarige Chaccara (Chacco Blue) en klokte af in 37.63 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vanderhasselt was de Nederlander Marc Houtzager. Die snelde met de 11-jarige Sterrehof’s Dante (Canturano) naar de meet in 37.79 seconden en nestelde zich zo op de 4de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions