Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/04/2019 11:31 - Jumping

Clemens schittert in hoofdrubriek New York!

Er gaat geen week voorbij of een van onze landgenoten weet ergens ter wereld wel een belangrijke CSI5* rubriek op zijn of haar naam te schrijven! Na de recente overwinningen van Jérôme Guery en Pieter Devos in de Longines Global Champions Tour was het vannacht Pieter Clemens die wist te schitteren in de 1.50m rubriek van de Longines Masters van New York! In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen kwam hij als allerlaatste in de ring met zijn 11-jarige Caldero (Camaro M) en blies iedereen omver met een chronotijd van 34.82 seconden.

 

De Britse Amazone Amanda Derbyshire was degene die het hardst baalde... Zij was met haar eveneens 11-jarige Luibanta BH (Luidam) als allereerste in de ring verschenen en leek met een tijd van 35.05 seconden dan ook op weg naar de overwinning... Tot dat Clemens daar dus nog een stokje voor wist te steken. Naast Clemens wist ook Wilm Vermeir opnieuw de barrage te halen. Hij stuurde daarin zijn 9-jarige King Kong d’Avifauna (Beaulieu’s Think Big) naar een finishtijd van 35.18 seconden en verzekerde zich daarmee ook van een plaatsje op het podium.

 

Net buiten het podium volgde dan de Fransman Edward Levy. Vergezeld van de 13-jarige Startlette de la Roque (Jumpy Des Fontaines) wist hij de klok te stoppen op 35.57 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Japanse amazone Karen Polle, die de 11-jarige Sari (Ninio de Rox) onder het zadel had. Zij wist een tijd van 35.73 seconden op het scorebord te toveren.

TAGS   |   PIETER CLEMENS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions