Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2019 19:20 - Jumping

CSI2* Opgl.: De Winter wint hoofdrubriek!

Op de Easter Tour van het Sentower Park in Opglabbeek heeft onze landgenoot Jeroen De Winter vanmiddag de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie op zijn naam weten te schrijven! De Winter wist zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop netjes de 0 op het scorebord wisten te houden. Daarin stuurde hij zijn 8-jarige merrie L’ Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), de volle zus van Emerald Van ’t Ruytershof, naar een finishtijd van 44.80 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

                                                                     

Voor Leonie Peeters wilde het alweer net niet lukken... Zij kwam met haar 9-jarige merrie Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) over de meet in 46.94 seconden en moest zo deze week al voor de derde keer genoegen nemen met de 2de plaats. De 3de plaats voor de Italiaanse topruiter Alberto Zorzi, die de eveneens 9-jargie Dakota 390 (Diardo) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 47.32 seconden en mocht zo ook op het podium plaatsnemen.

 

Ook zijn landgenoot Lorenzo de Luca was een van de barragisten met de 10-jarige Amarit d’Amour (Ashby). Hij kwam echter over de meet in 48.97 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Jean Charles Grandmontagne. Die kwam met de 8-jarige Tinka’s Hero Z (Tinka’s Boy) binnen in 48.74 seconden, maar kreeg daarbij ook wel een springfout te verwerken.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   JEROEN DE WINTER   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions