Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2019 18:36 - Jumping

CSI4* St. Tropez: Zoe Conter in de top 5!

In het Franse St. Tropez heeft Zoe Conter vanmiddag opnieuw van zich laten horen in de 1.50m rubriek van de CSI4* competitie! De oudste dochter van Stephan Conter kwam aan de start met de 11-jarige hengst Univers du Vinnebus (Luccianno) en verzekerde zich van een plaats in de top 5 van het klassement nadat ze een chronotijd van 62.20 seconden liet noteren.

 

Het was opnieuw Frankrijk boven met op kop Guillaume Foutrier en zijn 12-jarige Tchin de La Tour (Chin Chin). Foutrier, die ook de voorbije dagen al meermaals het klassement wist te halen, klokte af in 57.59 seconden en had zo een kleine anderhalve seconde voorsprong op zijn landgenoot Marc Dilasser. Die kruiste met de eveneens 12-jarige Cliffton Belesbat (Clinton) de meet in 58.99 seconden en legde daarmee beslag op de 2de plaats in het klassement.

 

De 3de plaats was voor de Ierse topruiter Bertram Allen, die de 9-jarige Calafrieda (Canto 16) onder het zadel had. Hij wist een tijd van 59.55 seconden op het scorebord te zetten en mocht zo ook op het podium plaatsnemen. De 4de plaats tenslotte was voor de Zwitser Steve Guerdat, die eerder deze maand in Göteborg nog de finale van de Wereldbeker wist te winnen. Hij kwam binnen in 61.38 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Evita (Canturano).

 

Naast Zoe Conter was ook zus Emilie een van de prijswinnaars. Zij werd 9de met Clochard (Kashmir Van Schuttershof). Voor Dimme D’Haese was er nog een 10de plaats met Surrimo (Stakkato).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   GUILLAUME FOUTRIER   |   MARC DILASSER   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions