Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2019 15:09 - Jumping

CSI2* Opgl.: Deraedt blijft prijzen pakken!

Christof Deraedt blijft de man in vorm tijdens deze laatste week van de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij de voorbije 2 dagen al elke dag minstens een keer het klassement wist te halen ging hij vanmorgen gewoon op zijn elan verder! In de 1.40m rubriek, die vanmorgen op de grote Ashford Arena plaatsvond, werd hij 3de met de 11-jarige ruin Beijing Z (Bamako de Muze) nadat hij in de 2de fase een chronotijd van 30.96 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Winst was er voor de Britse ruiter Matthew Sampson. Die zadelde de 9-jarige Firefly W (Nabab de Rêve) en wist zijn tijd van 29.76 seconden als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven. Ook de Colombiaan Dayro Arroyave wist de prestatie van Deraedt nog te overtreffen. Hij stuurde zijn 8-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) naar de meet in 30.56 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Net buiten het podium zagen we dan de Duitse Janine Rijkers. Samen met de eveneens 8-jarige Ciro 7 (Conlander) kwam zij over de meet in 31.12 seconden. Arroyave bevestigde zijn goede vorm door ook nog plaats 5 voor zijn rekening te nemen. Ditmaal zette hij met de 10-jarige Castle B Explosion (Waldo Van Dungen) een tijd neer van 31.24 seconden.

 

1.35m rubriek

 

Ook in de 1.35m rubriek die vanmiddag op de Stephex Arena afgewerk werd wist Deraedt voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Vergezeld van de 10-jarige Vegas de Launay (l’Arc de Triomphe) klokte hij in de 2de fase af in 33.91 seconden en kwam daarmee net tekort voor de overwinning. Verder was ook Leonie Peeters met haar 17-jarige Catho (Millar) opnieuw een van de prijswinnaars. Zij werd na een finishtijd van 34.29 seconden 4de.

 

Hier was het de Marokkaan El Ghali Boukaa die Deraedt van een nieuwe overwinning wist te houden. Hij stuurde zijn 8-jarige Galoubet L (Baloubet du Rouet) naar de meet in 33.00 seconden en mocht zo bovenaan het klassement plaatnemen. De 3de plaats was voor de Deen Lars Bak Andersen, die gisteren Leonie Peeters nog van de overwinning wist te houden. Hij snelde met de 11-jarige Lumbumbo (Ludwig Von Bayern) naar de meet in 34.02 seconden en wist het zo dus opnieuw beter te doen dan Peeters. De Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij wist met haar 10-jarige Taormina (Toulon) te finishen in 34.43 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Eleonore Lambilliotte met Don Juan van de Donkhoeve (Bamako de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions