Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2019 13:38 - Jumping

CSI5* New York: O. Philippaerts opnieuw 3de

Op de Longines Masters van New York stond gisteren na de hoofdrubriek ook nog een 1.50m hoge Tabel C op het programma. Daarin was er opnieuw een 3de plaats voor Olivier Philippaerts. Die zadelde nu de 11-jarige Insolente Des Dix Bonniers (Winningmood van de Arenberg) en verzekerde zich dus opnieuw van een podiumplaats nadat hij de finish wist te bereiken in 61.33 seconden.

 

Bovenaan het klassement stond de Egyptenaar Nayel Nassar, die de 13-jarige Lucifer V (Lord Pezi) onder het zadel had. Hij kreeg een springfout in 56.45 seconden, maar wist met zijn herleide tijd van 58.45 seconden nog de concurrentie voor te blijven. Ook de Amerikaanse Kristen Vanderveen kreeg met haar 14-jarige Bull Run’s Faustino de Tili (Darco) een springfout. Zij kwam zo op een eindtijd van 61.07 seconden en wist het zo nog net iets beter te doen dan Philippaerts.

 

Net na de Limburger volgde de Zwitser Beat Mändli. Die snelde met de 13-jarige Galan (Indoctro) naar een finishtijd van 61.70 seconden en strandde zo uiteindelijk net naast een podiumplaats. De voor Israël rijdende Colombiaan Daniel Bluman tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij zette met de 12-jarige Cartouche de klok stil op 61.88 seconden.

 

Ook Wilm Vermeir en Pieter Clemens wisten zich in deze rubriek opnieuw te klasseren. Vermeir werd 8ste met King Kong d’Avifauna (Beaulieu’s Think Big) en Clemens 12de met Caldero (Camaro M).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions