Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2019 13:04 - Jumping

CSI1* Opgl.: Eva Jennen start dag met winst!

De voorlaatste dag van de Easter Tour in het Sentower Park in Opglabbeek kreeg vanmorgen opnieuw een Belgische overwinning! In de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie was het namelijk amazone Eva Jennen die de overwinning wist op te eisen. In een tabel A rechtstreeks op tijd stuurde zij haar 11-jarige merrie Ilona Van De Fruitkorf (Darco) naar de meet in 71.06 seconden en wist daarmee de overige 28 deelnemers te verschalken.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en hiervoor zorgde Limburger Frederic Marien. Die zat in het zadel van de 7-jarige Paullo Z (President) en wist een chronotijd van 71.99 seconden op het scorebord te toveren. Verder wist ook de Portugees Luis Silva Fernandes nog het podium te halen. Hij snelde met de 11-jarige Vanessa (Kashmir Van Schuttershof) naar de meet in 74.67 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Net buiten het podium zagen we de Française Kalya Mouquet. Die was in het gezelschap van de eveneens 11-jarige Ulior de Celland (Luccianno HN) en kruiste de meet in 75.60 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Zwitserse Alice Faccaro. Die bracht de 9-jarige Corradyna (Carrico) veilig aan de streep in 76.10 seconden.

 

Leonie Peeters, die de voorbije dagen al tot tweemaal toe 2de werd, was met Lupitas (Lupicor) nog goed voor de 10de plaats.

 

TAGS   |   EVA JENNEN   |   FREDERIC MARIEN   |   LUIS SILVA FERNANDES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions