Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2019 20:32 - Jumping

CSI4* St. Trop.: Jos Verlooy op het podium!

Jacobien is een machien en dat blijft ook onder zijn nieuwe ruiter Jos Verlooy het geval! In de 1.50m hoofdrubriek in het Franse St. Tropez wisten zij zich vanavond namelijk te verzekeren van een plaatsje op het podium! In een barrage waarvoor zich 16 combinaties wisten te plaatsen en waarin er ook effectief 11 aan de start verschenen kwamen zij over de meet in 35.60 seconden en legden zo beslag op de 3de plaats.

 

Voor de rest was het al Frankrijk wat de klok sloeg met op kop Philippe Rozier en de 15-jarige Cristallo A LM (Casall). Zij wisten een tijd van 34.97 seconden op het scorebord te brengen en zo concurrentie de loef af te steken. Het zilver was voor Nicolas Delmotte, die de 11-jarige Ilex VP (Diamant de Semilly) onder het zadel had. Zij snelden door de meet in 35.50 seconden en wisten het zo dus ook nog sneller te doen dan Verlooy.

 

Guillaume Foutrier kwam dan weer net achter onze landgenoot. Hij klokte met de 10-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Iso) af in 36.72 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor Pénélope Leprévost, die 2 weken geleden nog de CSI3* GP van Lanaken wist te winnen. Zij kwam met de 9-jarige Andiamo Semilly (Diamant de Semilly) binnen in 38.23 seconden en was tevens de laatste foutloze.

 

Ook Gudrun Patteet wist zich met haar Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z) te plaatsen voor de barrage, waar verkoos daarin niet meer aan de start te komen. Toch leverde haar dit dus nog een 12de plaats op.

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   NICOLAS DELMOTTE   |   PHILIPPE ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions