Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
26/04/2019 20:12 - Jumping

CSI1* Opgl: Deraedt blijft concurrentie voor

Gisteren moest hij nog genoegen nemen met de 2de plaats, maar vandaag stond West-Vlaming Christof Deraedt dan toch helemaal bovenaan het klassement op de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park! In de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie werd hij vanmiddag namelijk de eindlaureaat met zijn 12-jarige merrie Halinka (Cabrio Van De Heffinck). Deraedt wist in de 2de fase de klok te stoppen op 30.89 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

Veel overschot had hij echter niet, want de Colombiaan Dayro Arroyave kwam heel dicht in de buurt. Hij zat in het zadel van de 9-jarige El Vitorioso d'Ecaussinnes (HH Radco) en had er maar 1 honderdste van een seconde meer voor nodig om zijn 2de fase tot een goed einde  te brengen. De 3de plaats was voor de Duitser Nicola Pohl, die de 9-jarige Florida Van Maarle (Diarado) onder het zadel had. Hij snelde naar een chronotijd van 31.02 seconden en had zo ook een podiumplaats te pakken.

 

De Zweedse Jenny Johansson haalde het podium dan weer net niet... Zij kwam met de 11-jarige Dakota (Carolus II) over de meet in 31.33 seconden en moest zo dus vrede nemen met de 4de plaats. De Française Alexiane Grandmontagne tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij finishte met de 15-jarige Cleopatre F (Cassini I) in 31.46 seconden.

 

Voor Jelle Limbourg was er nog een 10de plaats met Consul (Clearway).

 

TAGS   |   CHRISTOPH DERAEDT   |   DAYRO ARROYAVE   |   NICOLA POHL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions