Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/04/2019 13:51 - Jumping

CSIYH1* Lanaken: Liefsoens wint finale 6j

De slotdag van de Z-tour in Lanaken startte vanmorgen met de finalerubriek voor de 6-jarige paarden. Alexander Liefsoens, die gisteren ook al bij de prijswinnaars behoorde, was daarin de beste met zijn Zangersheide-gefokte Elnica CI Z (Elvis Ter Putte – F: Liefsoens). Liefsoens wist in een tabel A rechtstreeks op tijd een finishtijd van 65.48 seconden op het scorebord te zetten en daarmee de concurrentie de loef af te steken.

 

Het zilver ging naar de Duitse amazone Katharina Offel. Die zadelde de KWPN-gefokte merrie Incredible C (Spartacus TN – F: Cuppers) en wist de meet te halen in 66.77 seconden. Voor ons land mocht ook Caroline de Laet nog op het podium plaatsnemen. Zij zat in het zadel van de BWP-gefokte Nelson Van Seven Oaks (Inshallah de Muze – F: Johan Meulewaeter) en wist de klok stil te zetten op 66.96 seconden.

 

De 4de plaats ging naar de Fransman Robinson Maupiler, die met zijn stal gevestigd is bij Karel Cox in het Limburgse Hechtel-Eksel. Hij haalde met de Holstein-gefokte merrie Nouvelle Star (Numero Uno – F: Bartjen Konrad) de meet in 67.54 seconden en strandde zon net naast het podium. Liefsoens nam naast de overwinning ook nog de 5de plaats voor zijn rekening. Ditmaal wist hij met de eveneens Zangersheide-gefokte Esteluna CI Z (Elvis Ter Putte – F: Frans Liefsoens) een tijd van 67.76 seconden op het scorebord te zetten.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Caroline de Laet met New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud), een 7de plaats voor Alexander Liefsoens met Echo Van Spalbeek Z (Elvis Ter Putte – F: Frans Liefsoens), een 9de plaats voor Yves Awouters met Neroli Van 'T Klavertje Vier (Diamant de Semilly – F: Christel Van Duyse) en een 15de plaats voor Laetitia Surin met Calciet Eb Z (Cornet Obolensky – F: Lvp-Stables).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions