Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 22:33 - Jumping

Lio Lamers wint de CSI1* GP van Opglabbeek!

In het Limburgse Sentower Park werd de dag vanavond afgesloten met de Grote Prijs van de CSI1* competitie. 8 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in het basisparcours een foutloze omloop lieten noteren. Een van hen was onze landgenote Lio Lamers, die de 12-jarige ruin Charming Edition (Namelus R) onder het zadel had. Lamers, die ook donderdag met diezelfde Charming Edition al 6de was, bleef opnieuw foutloos en wist de concurrentie overtuigend achter zich te houden na een chronotijd van 43.09 seconden.

 

Na Lamers volgde een trio Britse combinaties met op de 2de plaats Maja Burnell. Die zat in het zadel van de 9-jarige Carlosspri (Espri) en deed er 46.36 seconden over vooraleer de meet te bereiken. Camilla Bingham vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij wist met de 9-jarige Feliano B (Zirocco Blue VDL) een tijd van 46.76 seconden op het scorebord te zetten.

 

Joseph Clayton was de derde Brit in het rijtje. Hij stuurde zijn 7-jarige Harley D (Spartacus) naar een finishtijd van 47.75 seconden en haalde zo het podium dan weer net niet. De Nederlandse Nicole Caris tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij zette met haar 11-jarige Inolette (Calmiro) in 43.20 seconden zelfs de tweede snelste tijd neer, maar kreeg in de haast ook een springfout.

 

Gill Cools werd nog 14de met Valentino D Auge (Guarana Champeix) terwijl er voor Elisa Strubbe een 16de plaats was met Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno).

 

TAGS   |   CAMILLA BINGHAM   |   LIO LAMERS   |   MAJA BURNELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions