Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 22:13 - Jumping

CSIYH1* Lanaken: Winst voor de Pelsmaeker!

Het was vandaag opnieuw een drukke dag op de Z-tour in het Limburgse Lanaken. Over de 3 Arena’s werden er in totaal opnieuw 9 proeven afgewerkt. In de rubriek voor de 6-jarige paarden was het vanmiddag Julie de Pelsmaeker die met de overwinning ging lopen. In het zadel van haar BWP-gefokte hengst Never Alone Van ’T Heike (Indoctro – F: Karel Boonen), een referentie van de Woodland’s International Sales, kwam de Pelsmaeker in de 2de fase binnen in 31.60 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Duitser Andreas Kreuzer, die de Hannoveraans-gefokte Stakki 6 (Stakkato Gold – F: Peter Wernke) onder het zadel had. Zij kruisten de meet in 32.03 seconden en kwamen zo een kleine halve seconde tekort om de Pelsmaeker van de troon te stoten. De 3de plaats kleurde dan weer opnieuw Belgisch dankzij Gilles Dunon en zijn Zangersheide-gefokte (Centurio 22 – F: Gilles Dunon). Na een tijd van 32.98 seconden mochten zij mee op het podium plaatsnemen.

 

De 4de plaats was voor de Deense amazone Stine Cassøe. Zij zadelde de Deense Warmbloed Samba’s Survivor H (Ci Ci Senjor Ask – F: Sissel Holfelt Kristiansen) en had er 33.26 seconden voor nodig om de meet te bereiken. Alexander Liefsoens, die vorige week nog een rubriek wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij bracht zijn Zangersheide-gefokte Elnica CI Z (Elvis Ter Putte – F: Liefsoens) veilig aan de meet in 33.45 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit Vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve – F: Legita Hof), een 7de plaats voor Alexander Liefsoens met Eseluna CI Z (Elvis Ter Putte – F: Frans Liefsoens), een 8ste plaats voor Ruben Houben met Manolo Z (Mylord Carthago – F: Monique Hendrickx), een 9de en een 17de plaats voor Caroline de Laet, dit met Nektar de Vauxelles (Etoile Van’t Oudbos – F: Rene Loeys) en Nelson van Seven Oaks (Inshallah de Muze – F: Johan Meulewaeter), een 18de plaats voor Yves Awouters met Neroli Van 'T Klavertje Vier (Diamant de Semilly – F: Christel Van Duyse) en een 19de plaats voor opnieuw Caroline de Laet, ditmaal met New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions