Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 21:46 - Jumping

CSI2* St. Tropez: Laura Mathy scoort opnieuw

Nadat Laura Mathy de voorbije dagen al tweemaal de prijzen wist te halen op de nieuwe Hubside Tour in St. Tropez was ze vanmorgen opnieuw een van de prijswinnaars! In de 1.30m ochtendrubriek voor de CSI2* competitie kwam Mathy opnieuw in de ring met haar 9-jarige merrie Corlaya (Cornets Stern). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo binnen in 61.85 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats in het klassement.

 

Net als donderdag was de winst voor de Fransman Olivier Perreua, die opnieuw de 9-jarige Atwood de Felines (Lando) onder het zadel had. Hij wist een tijd van 56.12 seconden op het scorebord te zetten en zo de overige deelnemers te verschalken. Het zilver ging naar de Zwitser Kay Noah Melliger, de zoon van wijlen Willi Melliger. Hij zadelde de 9-jarige Arabesque d’Or (Nippon d’Elle) en snelde naar een finishtijd van 57.08 seconden.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met op de 3de plaats Max Thirouin. Die stuurde zijn 9-jarige Aubade de Tobesben (Quartz de Talma) rond in 61.37 seconden en wist zich zo net van een podiumplaats te verzekeren. De laatste die het sneller wist te doen dan Mathy was Thibaut Bazire. Samen met de 7-jarige Coud’Coeur du Paradis (Ugano Sitte) finishte hij dan weer in 61.37 seconden, wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Ook Nathalie Willems was opnieuw een van de gelukkigen. Na ook een foutloze rit werd zij 8ste met Clever Brabant Lease (Wittinger VDL).

 

TAGS   |   KAY NOAH MELLIGER   |   LAURA MATHY   |   MAX THIROUIN   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions