Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 21:32 - Jumping

CSI1* Opgl: Troiani blijft concurrentie voor

Op de Easter Tour van het Sentower Park kregen we vanmiddag ook in de CSI1* competitie een Belgische overwinning! In de 1.25m rubriek was het namelijk Tatiana Troiani die de overwinning wist op te eisen met haar 17-jarige merrie Sister van de Wolvendries (Contra-A). Troiani, die ook gisteren al 2de was, snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 33.68 seconden en had zo bijna 2 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger.

 

En die eer was weggelegd voor de Zwitserse amazone Charlotte Barbey. Die rekende voor deze rubriek op de 14-jarige Millli Vanilli (Manhatten) en kwam over de meet in 35.61 seconden. De Nederlandse Tessa Hoeksema vervolledigde het integrale vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij wist met de 10-jarige El Vleut (Vleut) een chronotijd van 35.94 seconden op het scorebord te zetten.

 

Op de 4de plaats kregen we met Karlijn Stemerdink nog een Nederlandse amazone. Zij zadelde de 13-jarige Belladonna (Colandro) en wist de klok te stoppen op 36.39 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Française Apolline Delrue. In het zadel van de 9-jarige Azur de Lannay (Diamant de Semilly) snelde zij naar een finishtijd van 37.04 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Melissa Laenen met Jaegermeister K (Boris van het Kluizebos) en een 9de plaats voor Mike van Belle met Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BARBEY   |   TATIANA TROIANI   |   TESSA HOEKSEMA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions