Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 18:45 - Jumping

CSIU25 Lanaken: A. Guisson wint opnieuw!

Onze landgenote Aurelia Guisson is er voor de tweede dag op rij in geslaagd om een rubriek van de CSIU25 competitie te winnen op de Z-Tour van Lanaken! In de 1.30m rubriek was zij vanmiddag net als gisteren de beste met haar 10-jarige merrie Berline From Second Life Z (Berlin). In een tabel A rechtstreeks op tijd klokte het duo af in 61.61 seconden en wist zo de overige 36 deelnemers achter zich te houden.

 

Het zilver was voor de Noorse amazone Rikke Budsberg. Die zadelde haar 15-jarige Copelia Z (Chellano Z) en wist de eindmeet te bereiken in 63.40 seconden. Ook de Zweedse Alma Ranebo mocht hier mee op het podium plaatsnemen. Zij klokte af in 63.68 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Eager-Blue (Zirocco Blue VDL).

 

De Nederlandse Lonneke Mulder wist het podium dan weer net niet te halen... Zij finishte met de 15-jarige Con Calato (Claudio’s Son) in 66.24 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats in het klassement. Op de 5de plaats tenslotte kregen we met de Duitse Mia-Charlotte Becker opnieuw een amazone. Zij zette met haar 11-jarige Avila 11 (Avec Coeur) een tijd van 68.17 seconden op het scorebord.

 

Ook Christophe De Brabander, die donderdag nog een rubriek wist te winnen, was opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd 8ste met L’Hermes de Muze (Elvis Ter Putte). Voor Julie de Pelsmaeker was er nog een 9de plaats met Cornetinus (Cornet’s Balou).

 

TAGS   |   ALMA RANEBO   |   AURELIA GUISSON   |   RIKKE BUDSBERG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions