Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 18:32 - Jumping

CSI2* Opgl.: Vandenberk voor Berrittella!

Op de Stephex Arena van het Sentower Park in Opglabbeek stond vanmorgen na de rubriek voor de 6-jarige paarden een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Jens Vandenberk en zijn 12-jarige ruin Tanucci du Ter (Crown Z). Vandenberk wist in de 2de fase de klok te stoppen op 27.12 seconden en wist zo met Ugo Berrittella een andere landgenoot van de overwinning te houden. Die stuurde zijn 9-jarige Echo de Virton (Vagabond de La Pomme) naar de meet in 28.03 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats in het klassement.

 

De 3de plaats was voor de Nederlander Timothy Hendrix, die de 8-jarige Gogolinus (Sheraton) onder het zadel had. Hij wist een tijd van 28.32 seconden op het scorebord te zetten en had zo dus ook een podiumplaats te pakken. Op de 4de plaats kregen we met de Finse Anna-Julia Kontio de partner van Jens Vandenberk. Zij kwam binnen in 28.62 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Damieke (Canturano). De 5de plaats tenslotte was voor de Britse Grace Hooper. Zij bracht de 14-jarige Lord Lenitas (Limbus) aan de meet in 28.67 seconden.

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   TIMOTHY HENDRIX   |   UGO BERRITTELLA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions