Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 16:01 - Jumping

CSI3* Lanaken: Frédéric Vernaet in de top 5!

T&L-ruiter Frédéric Vernaet heeft zich op de Z-tour van Lanaken opnieuw in de prijzen weten te rijden! In de 1.45m rubriek, die zonet op de Ratina Z Arena gesprongen werd, bezette hij de 5de plaats met zijn 10-jarige merrie Dauphine Van T&L (Toulon). In een tabel A rechtstreeks op tijd, waarin vooral de oxers van Catherine De Buyl en Hippo Express de scherprechters waren, klokte Vernaet af in 68.37 seconden en had zo opnieuw een topklassering te pakken.

 

Winst was er voor de Duitse amazone Jörne Sprehe. Die kwam vrij vooraan in de proef met haar eveneens 10-jarige Chepetta 3 binnen in 59.92 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. De 2de plaats was voor de Finse Susanna Granroth. Zij wist de klok te stoppen op 61.92 seconden en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige Baccara (Le Cou Cou).

 

De 3de plaats ging opnieuw naar Nederland en daarvoor zorgde Doron Kuipers met zijn 10-jarige Ediamo (Andiamo Z). Zij finishten in 67.18 seconden en kwamen zo al ruim achter de top 2 van het klassement. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vernaet was de Canadees Tim Wilks. Die zette met de 8-jarie Loeki van het Lindehof (Toulon) een tijd van 68.03 seconden op het scorebord en werd zo 4de.

 

Hanne Mertens werd nog 9de met haar Lennox Vd Bisschop (Baloubet du Rouet) terwijl er voor Karline de Brabander een 12de plaats was met Kasanova de La Pomme (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   DORON KUIPERS   |   FREDERIC VERNAET   |   JöRNE SPREHE   |   SUSANNA GRANROTH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions