Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 13:57 - Jumping

CSI3* Lanaken: Emilia Housen op kop!

Alexander en Emilia Housen blijven het goed doen op de Z-tour in het Limburgse Lanaken! Nadat Alexander gisteren als schitterde met een zoveelste overwinning van zijn Esprit van de Wellington was het vanmorgen de beurt aan Emilia om een overwinning op haar naam te schrijven! In het zadel van de 10-jarige Barika van de Helle (Clearway) was zij namelijk de beste in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie. Housen wist in de 2de fase een tijd van 27.44 seconden op het scorebord te zetten en wist daarmee zelfs de snelle Koen Vereecke van de winst te houden. Die kwam met zijn eveneens 10-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly) aan de meet in 27.56 seconden en moest zo vandaag genoegen nemen met de 2de plaats.

 

De 3de plaats ging naar Nederland met Tom Martens en zijn 10-jarige Jiamante Van Essene (Diamant de Semilly), de volle zus van Extra Van Essene die momenteel het mooie weer maakt onder het zadel van de Ier Darragh Kenny. Martens finishte in 28.60 seconden en had zo ook een podiumplaats te pakken. De Japanse amazone Hikari Yoshizawa strandde net naast het podium... Zij bracht de 10-jarige Czarny (Crawford) aan de meet in 28.83 seconden en werd daarmee 4de. De 5de plaats was opnieuw voor ons land met Dries Dekkers, die gisterenavond nog de 1.50 hoofdrubriek wist te winnen. Hij zat van daag in het zadel van de 11-jarige Clash Heldenlaan Z (Clinton) en stopte de klok op 28.91 seconden.

 

Frédéric Vernaet werd nog 6de met Gin Duidam (Quidam de Rêvel), Yves Awouters 8ste met Cairon 10 (Comme Il Faut 5), Dries Goossens 11de met Jezebel van de Veldhoek (Warrant), Koen Vereecke 20ste met Donna Vd Windeeg Z (Diamant de Semilly), Jorien Livens 21ste met Lovebee W (Deauville de La Vie) en Maxime Tips 22ste met Floyd Van Schore (Indoctro).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   EMILIA HOUSEN   |   KOEN VEREECKE   |   TOM MARTENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions