Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 13:41 - Jumping

CSIYH1* Opgl.: Opnieuw winst voor Deknudt!

Onze landgenoot Cederick Deknudt startte gisteren zijn dag in het Sentower Park met winst in de rubriek voor de 5-jarige paarden. Vandaag wist hij die prestatie te evenaren, maar dan in de rubriek voor de 6-jarige paarden. In het zadel van de Zangersheie-gefokte ruin Tibo van de Windeweg Z (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Luc Deknudt) snelde Deknudt naar een finishtijd van 63.67 seconden en stond zo opnieuw bovenaan het klassement.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Francois Herbecq, die de BWP-gefokte Navaronne (Deauville de La Vie – F: Qatar) onder het zadel had. Zij hadden er 64.32 seconden voor nodig om de meet te bereiken en strandden zo op de eerste ereplaats. De 3de plaats was opnieuw voor ons land met Pascale Haep en haar eveneens BWP-gefokte Naf Naf van de Bisschop (Echo Vant Spieveld – F: Tom De Craene). Zij wisten de klok te stoppen op 66.24 seconden en verzekerden zich zo ook van een plaatsje op het podium.

 

Ook de 4de plaats kleurde nog Belgisch dankzij Elisa Strubbe en haar Zangersheide-gefokte E-Risingson Z (Elvis Ter Putte – F: Frederik & Dominiek Cannaert). Strubbe, die gisteren nog een rubriek wist te winnen, klokte af in 66.80 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. De Duitser Oliver Lemmer vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kruiste met de Holstein-gefokte Chacco 45 (Centurion) de meet in 67.00 seconden.

 

TAGS   |   CEDERICK DEKNUDT   |   ELISA STRUBBE   |   FRANCOIS HERBECQ   |   PASCALE HAEP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions