Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2019 11:35 - Jumping

CSI3* Lanaken: T. Philippaerts wordt 7de!

De voorlaatste dag van de Z-tour van Lanaken startte vanmorgen op de Ratina Z Arena met een 1.35m rubriek voor de CSI3* competitie. In deze tabel A rechtstreeks op tijd was het Limburger Thibault Philippaerts die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Terwijl zijn oudere broers Olivier en Nicola het mooie weer maken op de Longines Global Champions Tour van Miami stuurde Thibault zijn 7-jarige Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert) naar de meet in 66.95 seconden wat hem een 7de plaats opleverde.

 

Het waren de Nederlanders die het sterkst voor de dag kwamen met op kop Piet Raijmakers Jr. en zijn eveneens 7-jarige Olaya Z (Ogano Sitte). Zij namen met een chronotijd van 61.17 seconden net voor de break de leiding en gaven deze niet meer af. Zijn landgenoot Ruben Romp volgde met de 8-jarige Gintura (Zirocco Blue VDL) op de 2de plaats. Hij deed als een van de laatste starters nog een verdienstelijke poging, maar kwam uiteindelijk toch een kleine anderhalve seconde tekort voor winst. Ook mee op het podium stond de Luxemburger Victor Bettendorf. Die wist met de 7-jarige Mister Tac des Fusains (Nonstop) de klok te stoppen op 63.40 seconden en werd zo dus 3de.

 

De Duitser Andreas Kreuzer nam net na het podium de 4de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste de meet in 65.88 seconden en kon daarvoor rekenen op de 7-jarige Campino 499 (Cador 5). De 5de plaats tenslotte was voor de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Erika Lickhammer-Van Helmond. Zij bracht de 8-jarige Cyramo Z (Clarimo) aan de meet in 66.61 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Nathan Budd met Cashpaid J&F (Casall), een 10de plaats voor Mike van Olst met Zandor Alpha Z (Zeus), een 11de plaats voor Jordy van Massenhove met Verdiamo Z (Verdi TN), een 13de plaats voor Koen Vereecke met Lou Van ’T Hofken (Elvis Ter Putte), een 15de plaats voor Evelyne Putters met Uith de Rotes (Hip Hop), een 18de plaats voor Pieter Clemens met Benur du Romet (Balou du Rouet), een 19de plaats voor Koen Vereecke met l’Esmerald Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve), een 20ste plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kick-Off AG (Prince van de Wolfsakker), een 21ste plaats voor opnieuw Pieter Clemens, ditmaal met Zandara Z (Zandor Z) en tenslotte een 23ste plaats voor Lander de Bruyn met Maxx de Nyze Z (Mr. Blue).

 

TAGS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   RUBEN ROMP   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions