Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 22:45 - Jumping

CSI2* Opgl.: Strubbe snelt naar winst!

De Belgische combinaties waren duidelijk in de winning mood vandaag op de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park! In de 1.40m rubriek was het vanmiddag de West-Vlaamse amazone Elisa Strubbe die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Strubbe, die gisteren ook al een keer 4de werd, stuurde haar 13-jarige Soir des Quarts (Hermes d’Authieux) naar een finishtijd van 28.37 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats ging naar de Nederlander Yves Houtackers, gisteren nog winnaar van de rubriek voor de 7-jarige paarden. Hij zat vandaag in het zadel van de 10-jarige Dieu Merci Van ’T Meulenhof (Bamako de Muze) en wist de klok te stoppen op 29.47 seconden. Ook Dieter Vermeiren was hier opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij kwam met de 9-jargie Marco Vd W Heiheove Z (Mr Blue) over de meet in 29.98 seconden wat hem de 3de plaats in het klassement opleverde.

 

Van België gaan we naar Noorwegen met Oda Charlotte Lyngvaer en haar 8-jarige Goanita (Zandor). Zij kruisten in de 2de fase de meet in 30.75 seconden en namen zo de 4de plaats voor hun rekening. De Pool Maksymilian Wechta vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij bracht de 11-jarige Quinchella (Quintero) aan de meet in 31.23 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Lieven Devos met Eldorrado Mvnz.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   ELISA STRUBBE   |   YVES HOUTACKERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions