Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 20:16 - Jumping

CSI3* Lanaken:Snelle zege voor Dries Dekkers

Parcoursbouwer Gregory Bodo had een moeilijk parcours voorzien voor de CSI3* 1m50 rubriek in Lanaken. In deze Barema A rechtstreeks op tijd bleek vooral hindernis 12, de dubbelsprong van Henders & Hazel, een groot struikelblok! De Zweedse Erika Lickhammer-Van Helmond was de eerste amazone die foutloos aan de finish wist te komen. Zij deed daarvoor beroep op Toupie du Quesnoy (Ogrion des Champs) met wie ze afklokte in 67.36 seconden. Heel wat combinaties later was het Jur Vrieling die het foutloos en sneller wist te doen. Met KM Chalcedon (Calido I) beëindigde hij zijn parcours in 66.89 seconden. Halverwege de 93 deelnemers leek het erop dat Jur Vrieling de winnaar zou blijven, maar dat was buiten de Belg Dries Dekkers gerekend! Met zijn Elite hengst D&J Havanna (Griseldi) behaalde hij vorige week al een 3de plaats in de CSI3* Grand Prix, nu vlogen ze razendsnel door het parcours. Met een tijd van 64.51 seconden was de winnaar dan ook gekend!

 

Op plaats vier volgde Angelie Von Essen met Cochella (Cartani) in 67.44 sec, gevolgd door de Canadees Kyle Timm met Double T (Lux Z). Zij deden 69.05 seconden over hun parcours. Ook Koen Vereecke deed het foutloos met zijn Jativia (Cardento). Zij werden 6de in 69.27 seconden. Mike Van Olst en I Cantou du Fonds des Flots (Canturo) eindigden net buiten de tijd, zij werden 9de in 73.55 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions