Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 13:57 - Jumping

CSI3* Lanaken: Opnieuw winst voor Vereecke!

Koen Vereecke heeft vanmorgen op de Z-tour van Lanaken nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de 1.40m ochtendrubriek, die op de Ratina Z Arena gesprongen werd, was hij opnieuw de beste met zijn 10-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly). Het duo, dat afgelopen zondag ook al de 1.45m rubriek wist te winnen, snelde in deze speedclass naar de meet in 59.83 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

De 2de plaat was voor de Fransman Guillaume Batillat, die de 13-jarige Baby Love (Lupicor) onder het zadel had. Hij deed een meer dan verdienstelijke poging, maar kwam uiteindelijk aan de meet in 60.13 seconden. De Zweedse ruiter Rasmus Nilsson Vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stopte dan weer de klok op 62.54 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige hengst Cit Cat (Cartani).

 

Plaats 4 ging naar de Syriër Mohamed Mogheeth Al Shehab. Die rekende voor dit ochtendnummer op de eveneens 12-jarige Mr Indoly Grey (Indorado) en zette met zijn hengst een finishtijd neer van 62.66 seconden. Voor de Finse Susanna Granroth was er net als gisterenavond in de 1.30m rubriek een 5de plaats. Zij stuurde haar 8-jarige L-Gadottie PH (Cicero Z van Paemel) naar de meet in 62.81 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 14de plaats voor Laetitia Surin met Carlina des Vergers Z (Clapton VDL), een 15de plaats voor Karel Cox met Cava (Cadensky), een 20ste plaats voor Jorien Livens met Lovebee W (Deauville de La Vie), een 22ste plaats voor Lander de Bruyn met Gina Bella (Vingino) en een 27ste plaats voor Max Sebrechts met Lady Optima (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   GUILLAUME BATILLAT   |   KOEN VEREECKE   |   RASMUS NILSSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions