Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 13:42 - Jumping

CSI3* Lanaken: Schmidt scoort opnieuw!

Op de Z-tour van Lanaken startte het programma vanmorgen op de Almé Z Arena met een 1.30m rubriek voor de CSI3* competitie. Daarin was er net als gisteren een topklassering voor onze landgenoot Jérôme Schmidt met zijn 9-jarige merrie Etoille (Corlensky G). Schmidt, die gisteren in de 1.30m rubriek al 3de was, snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 23.90 seconden en verzekerde zich zo van de 2de plaats in het klassement.

 

De winst was net als gisteren voor de Marokkaan El Ghali Boukaa met zijn 8-jarige Galoubet L (Baloubet du Rouet). Bouka wist een tijd van 22.82 seconden op het scorebord te zetten en had zo ruim een seconde voorsprong op onze landgenoot. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Ruben Romp. Die zadelde de 8-jarige Gintura (Zirocco Blue VDL) en stond zo mee op het podium.

 

De 4de plaats was voor de Duitse amazone Jana Wargers, die in het zadel zat van de 7-jarige Cinderella 717 (Colorit). Zij had er 26.09 seconden voor nodig om de meet te bereiken en wist zo net de Portugees Luis Ferreira voor de blijven. Die sloot met de 11-jarige Caracas du Mirador Z (Calvaro) de top 5 van het klassement af na een finishtijd van 26.52 seconden.

 

Hanne Mertens werd nog 7de met Meursault Di Fer (I Am Moerhoeve’s Star), Bjorn Vandenbossche 8ste met Zirikit (Berlin) en Nathan Budd 14de met Cashpaid J&F (Casall).

 

TAGS   |   EL GHALI BOUKAA   |   JEROME SCHMIDT   |   RUBEN ROMP

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions