Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2019 07:52 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Winst voor Ines van den Bosch

Woensdag moest ze nog vrede nemen met de 2de plaats, maar gisteren wist Ines van den Bosch dan toch opnieuw te winnen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Net als vorige week donderdag was zij gisteren in de rubriek voor de 7-jarige paarden de beste met haar NRPS-gefokte ruin Zirocco (Zilverstar T – F: Danny Schaper). Van den Bosch toverde in de 2de fase een tijd van 30.48 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie de loef af te steken.

 

Ook de 2de plaats kleurde Belgisch met Axel Vandoorne en zijn BWP-gefokte Miss Luna Duresses (Nabab de Rêve – F: Charlotte Vandewalle). Zij haalden de meet in 30.77 seconden en kwamen zo 29 honderdsten van een seconde tekort om van den Bosch van de troon te stoten. Beide landgenoten kregen op het podium het gezelschap van de Zweedse Hannah Åkerblom. Die werd na haar 4de plaats van woensdag gisteren 3de met de KWPN-gefokte Hebikdat (Cream On Top).

 

Axel Vandoorne nam net naast het podium ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de AES-gefokte Bono Ter Linden (Bamako de Muze – F: Dirk Van Poucke) naar de meet in 32.79 seconden. De 5de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Joel Valles Rosell. Die stopte met zijn Kripton SC (Calvaro Z) de klok op 35.33 seconden.

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   HANNAH ÅKERBLOM   |   INES VAN DEN BOSCH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions